Csak a halottasházban, a bebelzsamozás előtt derült ki, hogy életben van az odaszállított 20 éves nő

külföld
2020 augusztus 25., 06:14

Egy halottnak nyilvánított fiatal detroiti nő a halottasházban tért magához, ahol már éppen készültek bebalzsamozni a testét. Erről a nő ügyvédje, Geoffrey Fieger beszélt a helyi sajtónak, de a sztorit átvette az AP hírügynökség is.

A 20 éves nőt Timesha Beauchampnak hívják, és ügyvédje szerint már épp a vérét készültek lecsapolni, amikor kinyitotta a szemét. A nőhöz korábban otthonába hívták ki a mentőket, mivel nem mutatott életjeleket. A mentők 30 percen át próbálták újraéleszteni, de úgy látták, hogy nem járnak sikerrel. Közben konzultáltak egy sürgősségi osztály orvosával is, aki a mentőktől kapott információk alapján halottnak nyilvánította a nőt.

Már megszületett az arról szóló döntés is, hogy a holttestet kiadhatják majd a családnak boncolás nélkül is, amikor több mint egy órával a beszállítása után a James H Cole halottasházban a nő életjeleket mutatott. Az ott dolgozók egyike vette észre, hogy a nő lélegzik, ezután azonnal értesítették a mentőket.

A halottasházban épp a bebalzsamozásra készültek, és az ügyvéd elmondása szerint a legijesztőbb élménye az volt az ott lévőknek, hogy a hullazsákba még úgy rakták be a nőt, hogy csukva volt a szeme, de miután kinyitották a zsákot, nemcsak lélegzett, még a szeme is nyitva volt.

A helyszínre érkező mentők esetében belső vizsgálat dönti majd el, hogy hibázott-e valaki.