Husángokkal ütöttek, akit értek egy gödöllői szórakozóhelyen

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

A rendőrség hétfőn este 11 óra körül kapott bejelentést arról, hogy egy három fős társaság tagjai karókkal, botokkal bántalmazzák az embereket egy gödöllői szórakozóhelyen.

A gyanú szerint a három férfi „mulatozni indult a bárba, ott azonban néhány kör elfogyasztása után a csapat egyik tagja és egy ott tartózkodó férfi összeszólalkozott egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük” - írja a police.hu. A férfiak ezután távoztak, de később karókkal, botokkal tértek vissza, amikkel vaktában dobálózni kezdtek, és ütöttek, akit értek. 

Néhány órával később a rendőrség előállította az elkövetőket. A 19 éves R. Andrást csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, a 21 éves V. Lászlót csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének, a 20 éves O. Attilát pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök a három férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását, melyet a bíróság az óta elrendelt. Velük szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem