Csütörtökön sem tágítanak a felhők

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Éjszaka a legtöbb helyen derült vagy kissé felhős lesz az ég, a keleti határszélen, a Dél-Alföldön és északnyugaton lehet több felhő, utóbbi helyen záporeső sem kizárt.

Csütörtökön többnyire közepesen felhős idő valószínű, de a Tiszántúlon időszakosan több lehet a felhő. Emellett a Dunántúlon és az Északi-középhegységben is lehetnek felhősebb területek, ezeken a tájakon néhol zápor, zivatar is lehet. A nyugatias szél napközben többfelé megélénkül.

Zivatarlánc felhõzete Nagykanizsa felett 2020. március 3-án.Illusztráció: Varga György/MTI/MTVA

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 15 fok között lehet, a maximum-hőmérséklet 20 és 26 fok között valószínű. (MTI/OMSZ)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót