Dwayne Johnson és az egész családja koronás lett

Dwayne Johnson amerikai színész, pankrátor szerda este jelentette be az Instagram oldalán, hogy neki, a feleségének és mindkét gyerekének pozitív lett a koronavírus tesztje. 

A színész azt írja, hogy már jól vannak és újra egészségesek. A vírust a család egy nagyon közeli barátjuktól kapta el. A gyerekek tünetként csak a száraz torkot tapasztalták, a felesége viszont kemény menetként írta le a betegség lefolyását. 

(Complex)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.