Adrián szerelmi bánatában levetette magát 35 méterről, de pont egy kocsira esett rá, és nem lett komoly baja

baleset
2020 szeptember 04., 08:00

Hihetetlenül szerencsés véget ért egy tragikusnak induló esemény a Vas megyei Celldömölkön – írta meg a Bors.

A 21 éves Adrián szerda kora délután véget akart vetni az életének, ezért a tűzlépcsőn felment a város egyik legmagasabb épülete, a Sági utcai 10 emeletes panelház tetejére, majd 35 méter magasból leugrott.

photo_camera Forrás: Google Street View

Óriási csattanással landolt, de még nagyobb szerencsével: zuhanás közben hassal egy fára esett, onnan pedig háttal a ház előtt parkoló egyetlen autó, egy Mazda tetejére. Mivel más kocsi nem állt ott, ha nem arra esik, az aszfalton zúzza szét magát.

A kocsi tetőlemezére esett, onnan pedig a hátsó ablakon át beesett a párnázott ülésekre. Az egyik lakó szerint a Mazda tulajdonosa most bosszús lehet, mert nem fog fizetni a biztosító.

A Bors szerint Adrián egy 18 éves helybéli lánnyal, Dorinával járt két évig, de a lány szakított vele, és a fiú ebbe nem tudott belenyugodni. Valószínűleg figyelmeztette is a lányt, aki ezért mehetett a helyszínre, elsőként segített Adriánnak, aki magánál maradt, és tudott válaszolni a kérdésekre, de a mentő kórházba vitte.

A körülményekhez képest Adrián és Dorina is jól van, a srác a szülei szerint – akik a koronavírus miatt nem látogathatják – már ki is rakott magáról egy fotót a Facebookra, amin épp a kórházi ágyon fekszik, és mosolyog. (Bors)

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!