Gáspár Laci elkapta a koronavírust

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem lehet jelen Gáspár Laci az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, mert a COVID-szűrése során a tesztje pozitív lett, közlte az RTL Klub. Jelenleg otthoni karanténban van.

Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak” - mondta az énekes. Egyban azt tanácsolta mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet.

A csatorna hozzátette, hogy az elvégzett kontaktkutatás nem vezetett a stáb tagjaihoz, ugyanis Gáspár Laci az Álarcos énekes második adásának felvétele óta nem érintkezett velük. Ennek ellenére a produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele a gyártó által bevezetett és a már eddig is érvényben lévő szigorú egészségügyi szabályok betartásával megtörténik.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!