Teherautó elé futott ki egy kisgyerek Szegeden

Meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek, akit elgázolt egy teherautó hétfő délután Szegeden, közölte az MTI-vel a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szabó Szilvia hozzátette: a Csillag téri körforgalomnál történt balesetben a gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.