A testkamera végig vette a georgiai seriffhelyettes reménytelen küzdelmét a papírzabáló kecskével

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A georgiai Douglas megye seriffhelyettese a múlt héten iratokat vitt ki egy házhoz, és arra az esetre, ha menekülnie kellene a házőrző kutyák elől, most is nyitva hagyta a járőrkocsi ajtaját. Mivel a címen a kopogásra senki sem regált, visszaindult az autó felé, de ami ott fogadta, arra láthatóan sem lelkileg, sem szolgálatilag nem volt felkészülve:

Az autóba ugyanis bevette magát egy kecske, ami azonnal nekilátott a hatósági dokumentumok felzabálásának. A seriffhelyettes hiába kezdte taszigálni az állatot, az nem akart tudomást venni róla, csak arra koncentrált, hogy minél több iratot semmisítsen meg. Ezért a seriffhelyettes inkább gyorsan kimenekítette a papírokat a kocsiból. Amikor végre sikerült kitessékelni az állatot, megérkeztek a mérges kutyák, hogy a kecske védelmére keljenek. A hatóság közleménye szerint a seriffhelyettes nem sérült meg az akcióban. (APNews)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót