Nem lesz jobb: 5 kiállítás tömegverekedés miatt a PSG-Marseille-en, Neymar is pirosat kapott egy tockosért

ligue 1
2020 szeptember 14., 06:45

Lenyűgöző tömegverekedés ütésekkel, karaterúgással, Neymar-szintű fetrengésekkel és a névadó kiállításával, a PSG kettőből két vereséggel áll. A szórakoztató foci visszatért Franciaországba!

Az első fordulóban kikapó PSG és a Marseile Párizsban játszotta a francia örökrangadót, aminek az a specialitása, hogy a felek nemhogy nem egy városból valók, de 800 kilométer választja el őket egymástól, mégis feneketlenül gyűlölik egymást. Az észak-dél kulturális törésvonal kifejeződésének számító meccs szinte mindig durva és ezen a koronavírus sem tudott változtatni.

A Marseille, akik, rangadó ide vagy oda, évtizedek óta szinte csak kikapnak a Párizstól, a hosszabbítás végén 1-0-ra vezetett, úgy, hogy a PSG már az első fordulóban is kikapott, így várható volt, hogy az utolsó percben történjen valami. Történt is!

link Forrás

Egy kirúgás után a marseille-i Benedetto direkt fellökte Paredest, aki egy közismert indulatkezelési problémákkal küzdő kocsmai bicskás középpályás. Paredes felpattant és letartolta Benedettót, akik előadta a Neymar haldoklása című akcióbalettet, mire a két csapat összeugrott, amitől Kurzawa agya elpattant és le akarta ütni Amavit, aki karaterúgással reagált.

És amikor már azt hitte volna az ember, hogy vége, jött a renmek zárófeelvonás. A bíró rövid VAR-ozás és pályaszéli monitornézés után kiállította Neymart is, amiért a kavargásban hátulról lenyomott egy tockost Alvaro Gonzaleznek.

link Forrás

Miközben kiborulva lejött a pályáról, Neymar azt mondta a negyedik bírónak, hogy Gonzalez rasszista sértéssel hergelte, úgyhogy ennek még garantáltan lesz még folytatása.

link Forrás


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.