RTL Klub: a mintákat vizsgáló laborban is elterjedt a koronavírus Szegeden

Megjelent a koronavírus a szegedi Klinikai és Járványügyi Mikrobiológiai Laboratóriumban, tudta meg az RTL Klub Híradója. A beszámoló szerint az egyik ott dolgozó vitte be a mintákat vizsgáló intézménybe a fertőzést. Két napig úgy végezte a munkáját, hogy tünetei voltak: lázas volt és kapart a torka. Az RTL Klub úgy tudja, hogy 

ezidő alatt négy munkatársát fertőzte meg.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.