Majdnem ötezer potencianövelőt találtak egy német autóban Röszkénél

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Négyezer-nyolcszáz szem potencianövelő tablettát, kenőcsöt és sprayt találtak a pénzügyőrök Röszkén egy német autóban, tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

A német autós Magyarországra szeretett volna bejuti, de balszerencséréje a pénzügyőrök szúrópróbaszerű ellenőrzést tartottak, és pont rá esett a választás.

A csomagokból, a gyári oldalsó rekeszből és a pótkerék fedele alól mintegy 4800, különböző márkájú potencianövelő gyógyszert, valamint 74 tubus kenőcsöt és 75 sprayt pakoltak ki.

A talált potencianövelők ráadásul nincsenek is engedélyezve Magyarországon, ezért a sofőr ellen gyógyszerhamisítás miatt feljelentést tettek.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!