Transformereket fogott a rendőrség

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei szerdán 18:30-kor az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi szakaszán két teherautóval szemben intézkedtek egyszerre, mindkettőnek szabálytalanul rögzítették a rakományát.

Fotó: police.hu

Az egyik matrjoskakamion egy kisebb kamiont vitt, amin egy még kisebb kamion volt, a másiknál az utolsó rakomány egy dzsip volt.

Fotó: police.hu

A rendőrség úgy nevezte el a két járműhalmot, hogy Transformers.

Fotó: police.hu

A járőrök a kamionokat a legközelebbi pihenőhelyre kivezették, és a sofőröknek megtiltották a további, szabálytalan közlekedést. 50 ezer forintos helyszíni bírságot kaptak, ami a maximális összeg. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.