Transformereket fogott a rendőrség

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei szerdán 18:30-kor az M5-ös autópálya kiskunfélegyházi szakaszán két teherautóval szemben intézkedtek egyszerre, mindkettőnek szabálytalanul rögzítették a rakományát.

Fotó: police.hu

Az egyik matrjoskakamion egy kisebb kamiont vitt, amin egy még kisebb kamion volt, a másiknál az utolsó rakomány egy dzsip volt.

Fotó: police.hu

A rendőrség úgy nevezte el a két járműhalmot, hogy Transformers.

Fotó: police.hu

A járőrök a kamionokat a legközelebbi pihenőhelyre kivezették, és a sofőröknek megtiltották a további, szabálytalan közlekedést. 50 ezer forintos helyszíni bírságot kaptak, ami a maximális összeg. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót