Leállt a brazil női válogatott edzőmeccse, mert egy istenverte nagy papagáj szállt rá egy játékos fejére

brazília
2020 szeptember 21., 08:59

Meg kellett szakítani a brazil női fociválogatott edzőmeccsét Teresopolisban, mert a kezdőkörben hatalmas papagáj szállt rá egy játékos fejére.

link Forrás

Az állat karmai elég komoly fájdalmat okozhattak, mert a videó alapján úgy tűnik, mintha az áldozat elkönnyezte volna magát. A meglepő jelentet egy ideig csak nézte mindenki, hogy egy segéderő végül egy focilabdát kínáljon az arapapagájnak a játékos feje helyett. Elfogadta, aztán elrepült az egyik kapu mögé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.