Lebukott az örmény börtönbe drogokat csempésző macska

2020 szeptember 21., hétfő 16:30

A csempészet igazán furfangos módjával állt elő valaki Örményországban: betanított egy macskát, hogy az SIM-kártyákat és drogokat vigyen egy börtönbe. Zazo, a macska a Sevan nevű börtönkomplexum lakóinak szállította az árut, amíg pár napja le nem bukott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

An unusual incident took place in Sevan Correctional Facility. The penitentiary staff noticed a cat in the area of the institution, which had a suspicious necklace on its neck. After catching the cat, it turned out that it was carrying four SIM-cards, marijuana, methylephedrone known as “shokoladka”, and opium packages hidden in a homemade leather tie thethered around the animal's neck. The cat named Zazo was purposefully trained and knew very well how to enter the penitentiary and where to go. source: shamshyan.com #thearmenianreport #armenia #armenian #karabakh #hayastan #armenianreport #cat #prison #drugs #sevan

THE ARMENIAN REPORT (@thearmenianreport) által megosztott bejegyzés,

Az őröknek feltűnt, hogy a börtön területén mászkál egy macska, amelyen ráadásul valami fura nyakörv is van. Végül megfogták Zazot, akin, mint kiderült, nem nyakörv, hanem egy házi készítésű csempészszütyő van, benne SIM-kártyákkal, fűvel, ópiummal és egy "sokolada" nevű örmény dizájner droggal. Zazo, aki amúgy már egy ideje folytatta illegális tevékenységét, a képek tanúsága szerint nem mutatott megbánást.