Mel Gibson folytatást készít a Passióhoz

külföld
2020 szeptember 21., 16:27

A Passió főszereplője, Jim Caviezel megerősítette, hogy elkészült a folytatás a 2004-es filmhez. A Passió 2004 egyik legváratlanabb filmes szenzációja volt, Mel Gibson filmje rendkívül jól szerepelt a mozikban, 30 millió dolláros költségvetéséhez képest 612 millió dolláros bevételt hozott, de a filmet sok kritika is érte a meglehetősen erőszakos és explicit jelenetekért, illetve Gibson és a film antiszemitizmusáért is.

link Forrás

A Passió Jézus életének a keresztrefeszítést megelőző utolsó 12 óráját mesélte el, és már évek óta hallani arról, hogy jöhet egy folytatás, amit az NME szerint Caviezel most megerősített, és egy interjúban arról beszélt, hogy Mel Gibson nemrég küldte el neki a film harmadik változatát, és hamarosan látható lesz majd az alkotás. A színész szerint ez lesz minden idők legnagyobb filmje.

Caviezel idén egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy Hollywood nem szívesen készít bibliai témájú filmeket, bezzeg a szuperhős-filmekre vevők: Supermant látni a vásznon, de Jézust nem. De bezzeg ő eljátszotta már minden idők legnagyobb szuperhősét.

Jim Caviezel Jézusként a Passióban
photo_camera Jim Caviezel Jézusként a Passióban Fotó: Photo12 via AFP

A színész már 2018-ban is arról beszélt, hogy folytatás készítenek a Passióhoz, és már akkor minden idők legnagyobb filmjének nevezte. Elárulta akkor azt is, hogy vannak dolgok, melyek sokkolni fogják a nézőket, és nagyszerű lesz, érdemes várni.

A második rész már legalább 2016 óta készül, és Gibson társalkotója, Randall Wallace korábban megerősítette, hogy a történet középpontjában Krisztus feltámadása áll majd.