Fluor Tomi: "Legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié!"

Több magyar celebritást is felháborított Dúró Dóra közelmúltbeli akciója, amikor bedarált egy általa alkotott fogalmat, a "homoszexualizmust" propagáló mesekönyvet, melynek megjelenését "a gyerekek egészséges fejlődése és a magyar kultúra elleni támadásnak" minősített.

A Mi Hazánk nevű, magát ellenzékinek valló szélsőjobboldali mozgalom politikusa a Meseország mindenkié című könyvön akadt ki. Ennek hősei stigmatizáltak, vagy kisebbségi csoportokhoz tartoznak, a könyv alapvetően a toleranciáról, a mások, a másság elfogadásáról szól.

Dúró akciója téma lett a magyar Instán, ezért a 24 több sztárt is megkeresett. Közülük a legsarkosabban az elmúlt időben közéletileg egyre aktívabb Fluor Tomi fogalmazott.

"Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié" - nyilatkozta.

Fluor szerint Dúró, egy olyan könyvet darált le, ami az elfogadásról szól. "Például arról, hogy ne csúfolt a fogyatékkal élőt, ne legyél előítéletes a romákkal és legyen benned érzékenység az öregek felé" - magyarázta. Dúró szerinte ezzel szemben azt gondolja, hogy ezek aberrált dolgok, "számára csak a tökéletes magyar ember tekinthető embernek".

Fluor szerint "az igazi kérdés az, hogy neki miért fáj ennyire az, ha valaki nem heteroszexuálisnak születik". Arra is felhívta a figyelmet, hogy a homoszexualitás nem valami betegség, amivel meg lehet fertőzni valakit, hanem olyasmi, "amivel születik az ember, és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már" - mondta.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.