Joe Montana rajtakapott egy nőt, aki megpróbálta elrabolni az unokáját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Gyerekrablást akadályozott meg Joe Montana, minden idők egyik legnagyobb NFL-játékosa. A San Francisco 49ers legendás quarterbackje és neje malibui otthonukban akadályozták meg, hogy egy oda törvénytelenül behatoló nő elrabolja kilenchónapos unokájukat.

Joe Montana 2020. januárjában.Fotó: Cindy Ord/AFP

A Los Angeles megyei sheriff beszámolója szerint a nő a járókából ragadta magához az alvó gyermeket. Montana és neje kisebb dulakodás után visszaszerezte a gyermeket.

A Sodsai Dalzell néven azonosított gyerekrabló el tudott menekülni, de nem sokkal később elfogták. Gyerekrablással és betöréssel gyanúsítják. (Via BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót