18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

„Majd én megbaszlak egy 9,3x64-el, előtte rádkacsintok egy Zeiss 4.2-12x50-en keresztül, te kis kavicstökű buzi!”

INTERNET
2020 szeptember 29., 11:42

A Jobbik szeptember 8-án a Facebookon ment neki Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztosnak, a Fidesz parlamenti képviselőjének. Csányi Tamás, a párt politikusa azt írta:

photo_camera „Czunyiné 2016 óta a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, aki arról vált ismertté a pandémia idején, hogy önkéntes kartauziként egyetlen szót sem szólt a digitális oktatással kapcsolatban, és a kormánybiztosi tevékenységének eredményeit is sűrű homály borítja a mai napig. Valószínűleg azért nem ért rá a munkáját végezni, mert lekötötte a Boldog István által is használt, hálózat alapú közbeszerzési rendszer, ami egy fideszes franchise az eu-s pénzek haveri körben való koncentrálására.”

A poszt alatt a kommentelők epés vagy éppen visszataszító hozzászólásaira a kormánybiztos férje egyenként reagált. Nem is akárhogy.

A kormánybiztos férje, ha éppen nem kommentelőktől védi a feleségét, akkor vele is előfordul, hogy politikusnőkről oszt meg digitális tartalmat.