Nem tudni honnan, de 660 milliós támogatást kapott az Alapjogokért Központ mögött álló cég

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Alapjogokért Központ mögött álló cég 660 millió forintos támogatást kapott valakiktől, derül ki egy beszámolóból, amit a K-monitor vett észre.

A beszámoló szerint az Alapjogokért Központ mögött álló cég, a Jogállam és Igazságosság Kft. tavalyi értékesítései bevételei csökkenték, de támogatásból 210 millió helyett, 660 millió folyt be, amiből sokkal több anyagi jellegű ráfordítást (filmeket, weboldalakat) és a bérköltségeket tudták fedezni.

Azt nem lehet tudni, hogy pontosan kitől és mire érkezett a támogatás, mert a beszámolóban az egyéb költségek alatt van feltüntetve az összeg.

Az Alapjogokért Központból olyan remek propaganda anyagok kerülnek ki, mint ez:

Vagy ez:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót