Lana Del Rey hálós maszkban jelent meg egy nyilvános eseményen

külföld
2020 október 05., 12:39

Saját rajongói közül is többen kiakadtak, amikor Lana Del Rey egy hálós maszkkal jelent meg egy kaliforniai eseményen, ahol a nemrég megjelent verseskötetét dedikálta.

A könyvesboltba megrendezett dedikáláson a világhírű énekesnő egy olyan maszkba érkezett, melyet nemrég egy magazin címlapfotózásán viselt. De míg egy divatfotón elfogadható lépés, ha valaki egy csillogó, hálós, komoly lyukakat tartalmazó maszkot visel, a való életben ez nem túl szerencsés, hiszen egy ilyen maszk nem sokat véd a koronavírus ellen.

photo_camera Fotó: Instagram

Mint a BBC írja, Lana Del Rey közösségi oldalán számos rajongója kérlelte, tanácsolta vagy egyenesen háborogva kommentálta, hogy az énekesnő hordhatna rendes maszkot inkább, amivel nem sodorhatja sem magát, sem másokat veszélybe.

Lana Del Rey testvére, Caroline élőben közvetítette a versfelolvasással is járó eseményt, és azt mondta, hogy az énekesnőnek nemrég negatív lett a tesztje, és amúgy sem ment senkihez 1,5 méternél közelebb. Ugyanakkor egy kaliforniai popoldal Twitterére kikerültek az esemény után készült fotók is, és volt köztük olyan, amikor egy rajongó közvetlenül az énekesnő mellett áll.

A BBC megjegyzi, hogy nem lehet teljesen kizárni, hogy volt egy átlátszó védőréteg is a maszkba építve, hiszen tudni arról, hogy vannak gyártók, akik készítenek átlátszó maszkokat, például azok számára, akiknek hallási nehézséggel küzdő hozzátartozójuk van, és fontos, hogy lehessen olvasni a szájukról. Ugyanakkor eddig hiába keresték Del Rey csapatát, nem kaptak választ a kérdéseikre.