Trump kampánystábja már azzal támadja Joe Bident, hogy nem kapta el a koronavírust

külföld
2020 október 05., 17:15

Donald Trump amerikai idő szerint hétfő este fogja elhagyni a kórházat, ahol négy napot töltött, miután a múlt héten kiderült, hogy koronavírusos. Azóta is folyamatosan derül ki, hogy újabb és újabb fertőzöttek vannak a Fehér Házban (hétfőn például a Fehér Ház sajtószóvivője jelentette ezt be), de közben a választásra készülő Trump-stáb megpróbálja valahogy a saját előnyükre fordítani az elnök fertőzöttségét.

Hétfőn a Trump-kampány kommunikációs igazgatója, Erin Perrine volt a Fox News vendége, és többek között arról kérdezték, hogy megbetegedése miatt Trump fog-e változtatni azon, hogy mire helyez nagyobb hangsúlyt a kampánya során.

link Forrás

Perrine elsőnek arról beszélt, hogy az első kézből származó tapasztalat mindig megváltoztatja azt, ahogy valaki hozzááll egy kérdéshez, és Trump elnök koronavírusos, épp keményen küzd a vírussal, és ez természetesen meg fogja változtatni azt, ahogy beszél erről a kérdésről. Amikor a műsorvezető visszakérdez, hogy Trump eddig miért hanyagolta a járvány kérdését a kampányában, és miért beszélt inkább a gazdaságról és a közbiztonságról, Perrine azzal vág vissza, hogy az elnök eddig is bőven beszélt erről, és Trumpnak van tapasztalata, mint a hadsereg főparancsnoka, mint üzletember, és most mint egy személy, aki a koronavírussal küzd. Ezek olyan első kézből származó tapasztalatok, melyekkel Joe Biden nem rendelkezik.

link Forrás

Majd beszélt még a munkahelyteremtés terén szerzett első kézből származó tapasztalatokról, hogy aztán arra a következtetésre jusson, hogy ezek miatt fog Trump még négy évre bizalmat kapni. Mint a Daily Beast írja, Perrine szavai emlékeztetnek Trump hétvégi videójára is, melyben az elnök arról beszélt, hogy nagyon izgalmas „utazáson” vett részt, sokat tanult a koronavírusról, és olyan volt, mintha iskolába ment volna, de az igazi iskolába, nem pedig csak könyveket olvasva a témáról, mindenesetre most már tényleg érti a dolgot. (Yahoo, Daily Beast)