Karanténban az amerikai vezérkari főnökök és katonai csúcsvezetők jó része

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Karanténban az amerikai vezérkari főnökök és katonai csúcsvezetők jó része, miután kiderült: koronavírusos Charles W. Ray admirális, az amerikai parti őrség parancsnok-helyettese, akivel a Pentagon épületében találkoztak az elmúlt napokban - jelentette be Jonathan Hoffman, a Pentagon, az amerikai védelmi minisztérium szóvivője kedden este.

Karanténban van Mark Milley tábornok, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetője, a helyettese, John Hyten tábornok, és önkéntes karanténba vonultak a szárazföldi haderő, a haditengerészet és a légierő parancsnokai is, és Paul Nakasone, a kiber-parancsnokság vezetője is.

A parti őrség közleménye szerint Ray admirális fertőzésének enyhe tünetei vannak, nem tudni, hol fertőződhetett meg a hol fertőződhetett meg.

Kedden valamennyi, már karanténba vonult katonai vezetőn elvégezték a koronavírus-tesztet, de egyelőre mindegyik negatív lett, és senkin nem is jelentkeztek a fertőzés tünetei. (MTI, CBS News)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!