Nagy esők jönnek Délnyugat felől

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

15-20 milliméteres csapadékra is számítani lehet szerdán a dél-dunántúli és a középső országrészben, de országszerte esős idő lesz, ne felejtsék otthon az esernyőket. A nap csak a Tiszántúlon bukkanhat elő átmenetileg ma reggel, de később ott is borult idő várható.

A Dunántúlon erősödő északnyugati szél várható, legmagasabb nappali hőmérséklet arrafelé 12 és 15, keletebbre 15 és 21 fok között alakul. Késő estére 9 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat citromsárga, illetve narancssárga figyelmeztetést adott ki az érintett megyékre, A Dél-Dunántúlon, valamint a Balassagyarmat-Dunaújváros-Pécs tengelyen akár 30-40 mm csapadék is hullhat csütörtök hajnalig.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!