A csalódott férfi a rossz emlékű lánykérés 3. évfordulóján megpróbálta felgyújtani a buszmegállót

A Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője videóüzenetben számolt be arról, hogy közveszélyokozás miatt emeltek vádat egy most 25 éves becsvölgyei férfi ellen. A férfi 2016-ban a helyi buszmegállóban kérte meg a barátnője kezét, aki igent mondott. De nő később elhagyta a férfit, aki annyira csalódott lett, hogy a lánykérés harmadik évfordulóján benzint locsolt a buszmegállóra, és felgyújtotta azt. A tüzet egy arra járó férfi oltotta el, így nem lett nagyobb baj.

(Bár a sajtószóvivő a videó végén azt mondja, bővebben az ügyészség oldalán lehet olvasni az ügyről, a cikkben csak a videó szerepel.)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.