Baranyi Krisztina tiltakozik, mert Ferencvárosban rehabilitálná Gréczy Zsoltot a DK és az MSZP

Gréczy Zsolt korábbi parlamenti képviselőt jelölte a DK és az MSZP a most alakuló ferencvárosi médiacég felügyelőbizottságába, írta szerdai Facebook-posztjában Baranyi Krisztina polgármester.

Gréczy decemberben mondott le képviselői posztjáról, miután pornográf képek kerültek nyilvánosságra róla. A fotókat a sajtóban körbeküldő személy azt állította, a politikus megismerkedésük után ilyen képeket küldözgetett neki, amit egyértelműen zaklatásként élt meg. Gréczy hazugságnak nevezte ezt, és azóta több kormánymédium ellen pert nyert, amelyek zaklatással vádolták. 

Baranyi azt írta, nem tiszte elvitatni Gréczy igazságát, és a politikai rehabilitációjának indokoltságát. 

„Nem tartom szerencsésnek és nem tudom támogatni azonban, hogy Gréczy Zsolt, aki eddig semmilyen módon nem vett részt Ferencváros közéletében, itt térjen vissza.”„Ferencváros folyamatosan a Fidesz és a szélsőjobboldali média célkeresztjében van, az itteni elsöprő önkormányzati győzelem miatt állandó támadásoknak van kitéve.A várost vezető politikusoknak folyamatosan hazugságok és mocskolódások ellen kell védekeznie, miközben az elért eredményeink azt mutatják, hogy már egy év alatt is lehet tisztább, zöldebb, korrupciómentes Ferencvárost teremteni. A kerület nem tud több politikai terhet cipelni.”

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó