Baranyi Krisztina tiltakozik, mert Ferencvárosban rehabilitálná Gréczy Zsoltot a DK és az MSZP

POLITIKA
2020 október 08., 07:59

Gréczy Zsolt korábbi parlamenti képviselőt jelölte a DK és az MSZP a most alakuló ferencvárosi médiacég felügyelőbizottságába, írta szerdai Facebook-posztjában Baranyi Krisztina polgármester.

link Forrás

Gréczy decemberben mondott le képviselői posztjáról, miután pornográf képek kerültek nyilvánosságra róla. A fotókat a sajtóban körbeküldő személy azt állította, a politikus megismerkedésük után ilyen képeket küldözgetett neki, amit egyértelműen zaklatásként élt meg. Gréczy hazugságnak nevezte ezt, és azóta több kormánymédium ellen pert nyert, amelyek zaklatással vádolták.

Baranyi azt írta, nem tiszte elvitatni Gréczy igazságát, és a politikai rehabilitációjának indokoltságát.

„Nem tartom szerencsésnek és nem tudom támogatni azonban, hogy Gréczy Zsolt, aki eddig semmilyen módon nem vett részt Ferencváros közéletében, itt térjen vissza.”„Ferencváros folyamatosan a Fidesz és a szélsőjobboldali média célkeresztjében van, az itteni elsöprő önkormányzati győzelem miatt állandó támadásoknak van kitéve.A várost vezető politikusoknak folyamatosan hazugságok és mocskolódások ellen kell védekeznie, miközben az elért eredményeink azt mutatják, hogy már egy év alatt is lehet tisztább, zöldebb, korrupciómentes Ferencvárost teremteni. A kerület nem tud több politikai terhet cipelni.”