Hármasban szexelt az oltáron a pap, letartóztatták obszcenitásért

Szeptember 30-án este váratlan jelenetet pillantott meg egy járókelő benézve a new orleans-i Pearl River kis római katolikus templomának ablakán: a templom papja két fűzős, magas sarkú csizmás nővel szexelt az oltáron, a helyszínt be is világították, és egy állványra rögzített telefonnal vették fel az aktust. De nem csak ők, hanem az arra járó szemtanú is, aki a rendőröket is rájuk hívta. 

A bírósági iratokból az is kiderült, hogy a két nő dominaként dolgozott, az egyikőjük az esetet megelőző nap arról posztolt, hogy találkozik egy másik dominával, hogy "bemocskolják Isten házát".

A férfit és a két nőt letartóztatták obszcenitásért, óvadék ellenében mindhárman szabadlábon várják az ügy kimenetét. Az oltár szentségét a new orleans-i érsek állította vissza az erre hivatott szertartással.

(via nola.com)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.