Öt évet is kaphat a tatabányai férfi, aki úgy fellökte a vele viccelődő vevőt, hogy az belehalt az esésbe

Vádat emeltek az a férfi ellen, aki a benzinkúton úgy fellökött egy vele viccelődő vevőt, hogy az meghalt, írja a 24.hu.

A tatabányai férfi tavaly októberben állt meg egy társával együtt egy benzinkúton tankolni, ami után a kút bolt részén vásároltak, amikor egy ittas férfi odalépett hozzájuk és vicceskedve megkérdezte, hogy: „tele a tank?” Erre a szintén ittas vádlott állba vágta a viccelődő férfit, aki hátraesett, és úgy beverte a fejét a padlóba, hogy később meghalt a kórházban. 

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség öt év börtönt kért a letartóztatásban lévő férfira, aki már a nyomozati szakaszban beismerte tettét, amit ittasságával magyarázott. Az ügyészség arra is indítványt tett, hogy a bíróság bűnismétlés veszélye miatt tartsa fenn a férfi letartóztatását a határozat kihirdetéséig. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.