Nyomoznak Pintér Tibor ellen, mert állítólag megverte a lovászát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pintér Tibor ellen rongálás és testi sértés miatt nyomoz a rendőrség, mert állítólag megverte az egyik lovász alkalmazottját és a kocsijában is kárt tett, írja a Blikk.

A Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának állítólag azért durrant el az agya, mert az egyik lovásza felmondott pár nappal ezelőtt. A színész erre neki esett a férfinek, megverte, elvette az iratait, aztán még a lovász kocsijában is komoly károkat okozott.

A lap kereste Pintér Tibort, de nem akart nyilatkozni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!