Szombaton kell kiélveznünk az utolsó meleg őszi napot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombaton még 20 fok körüli hőmérsékletet és napos időt élvezhetünk, de vasárnaptól az ország nagy részébe megérkezik az igazi ősz esővel, lehűléssel. 

Az Országos Metorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombaton napközben leginkább csak fátyolfelhőket láthatunk az égen, de este északnyugaton már több lesz a felhő, és ott eső, zápor is kialakulhat. A hőmérséklet délután 18 és 22, késő este 9 és 15 fok között alakul.

Vasárnap délelőttre viszont nyugat felől egyre többfelé beborul az ég. A nyugati és a középső országrészben egyre többfelé várható eső, zápor, keleten estig még kicsi a csapadék esélye. A Dunántúlon sok helyen megerősödik az északnyugati, máshol megélénkül az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton, északnyugaton 13 és 16, keleten, délkeleten 17 és 22 fok között alakul.

Vasárnapi előrejelzés.Fotó: OMSZ

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!