A fideszes Borbély Lénárd is koronavírusos, pedig szerinte amit tudott, megtett a megelőzésért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Sajnos engem is elért a koronavírus. Igazoltan pozitív lett a tesztem és tüneteim is vannak. Amit tudtam, megtettem, hogy megelőzzem a fertőzést, de mégis megkaptam. Mindenkit arra kérek, hogy nagyon vigyázzon magára és figyeljünk egymásra. Tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy elkerüljék a megbetegedést” – jelentette be Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere.

Ennek némileg ellentmond, hogy október 3-án maszk és távolságtartás nélkül vett részt a Csepeli Horgász Egyesület Választmánya által megrendezett Támogatói Napon a Hollandi úton. Pedig akkor volt a járvány addigi második leghalálosabb hete.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó