Elvitt egy autót, mert nem talált haza, árokba borult, majd egy kisboltban kért útbaigazítást a vérző fejű, részeg lengyel férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrséget július 25-én hajnalban hívta fel egy kisbolt alkalmazottja, hogy vérző sérülésekkel bement hozzájuk egy külföldi férfi, és angolul segítséget kért tőlük. A férfi eltévedt, és nem talált vissza a szállására. De mire a járőrök odaértek, a lengyel állampolgár már elment.

Nem sokkal később újabb bejelentés érkezett, ezúttal egy árokba borult kisteherautóról.

Fotó: police.hu

A rendőrök senkit nem találtak a kocsiban, de azonnal eszükbe jutott az eltévedt külföldi a vérző sérüléseivel. Keresni kezdték a férfit, aki időközben visszatalált a szálláshelyére. A járőrök felébresztették, és előállították a rendőrkapitányságra.

Kiderült, hogy a lengyel fiatal eltévedt a városban az átmulatott éjszaka után. Bement egy telephelyre, ahol nyitva talált egy kisteherautót, amibe beült, és mivel az indítókulcs is benne volt, elindult vele. De nem jutott messzire, mert nem tudta az úton tartani a járművet, és belehajtott egy árokba.

Fotó: police.hu

Kisebb vérző sérülései is keletkeztek, de gyalog folytatta az útját, ekkor tévedt be a kisboltba, ahol az alkalmazottak útbaigazították, így sikerült megtalálnia a szállását. Előállításakor alkoholszondát alkalmaztak vele szemben a járőrök, ami pozitív értéket mutatott.

A hajdúszoboszlói nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanújával folytattak eljárást. A nyomozást befejezték, az ügy az ügyészséghez került. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!