Koronavírusos a Szent János Kórház igazgatója

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pozitív lett Takács Péter, a Szent János Kórház főigazgatója koronavírus-tesztje - közölte a kórház szerdán Facebook-oldalán. Azt írják, Takácson október 20-án, reggel végezték el a tesztet, aminek az eredményéről kedden a kora esti órákban értesültek.

„A kórház szigorú járványvédelmi protokolljának köszönhetően Dr. Takács Péternek az intézményben szoros kontaktja nincsen, tünet-, és panaszmentes, feladatait a következő 10 napban otthoni munkavégzés keretein belül látja el”

- írják a bejegyzésben.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!