Aki a Fradi mindhárom BL-meccsét meg akarta nézni, de eddig nem vette meg a jegyét, az már így járt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Aki nem lépett időben, a Dinamo Kijevről már lemarad. Az MTI beszámolója szerint "a szurkolók elkapkodták" az FTC három hazai BL-meccsére szóló bérleteket, így most már legfeljebb kétmeccses bérleteket tud venni, aki eddig nem lépett. Mondjuk szerencséjükre a kétmeccses bérletek a Barcelona és a Juventus elleni hazai meccsekre szólnak.

"Biztosak voltunk benne, hogy nagy roham lesz a jegyekért. Ugye 25 évet vártunk erre, hogy ismét a Bajnokok Ligájában játszhassunk, és hát nem is akárkikkel. Mindhárom ellenfelünk neves csapat, remélem, hogy jó hangulatú mérkőzések lesznek ezek" - értékelte az üzleti sikert Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója.

Aki két meccsre szóló bérletet szeretne, és van szezonbérlete az FTC bajnoki meccseire, az péntek reggel tízkor álljon készenlétben. Akinek nincs szezonbérlete, vasárnap tíz órától próbálkozhat kétmeccses BL-bérlet vásárlásával.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!