Aki a Fradi mindhárom BL-meccsét meg akarta nézni, de eddig nem vette meg a jegyét, az már így járt

Aki nem lépett időben, a Dinamo Kijevről már lemarad. Az MTI beszámolója szerint "a szurkolók elkapkodták" az FTC három hazai BL-meccsére szóló bérleteket, így most már legfeljebb kétmeccses bérleteket tud venni, aki eddig nem lépett. Mondjuk szerencséjükre a kétmeccses bérletek a Barcelona és a Juventus elleni hazai meccsekre szólnak.

"Biztosak voltunk benne, hogy nagy roham lesz a jegyekért. Ugye 25 évet vártunk erre, hogy ismét a Bajnokok Ligájában játszhassunk, és hát nem is akárkikkel. Mindhárom ellenfelünk neves csapat, remélem, hogy jó hangulatú mérkőzések lesznek ezek" - értékelte az üzleti sikert Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója.

Aki két meccsre szóló bérletet szeretne, és van szezonbérlete az FTC bajnoki meccseire, az péntek reggel tízkor álljon készenlétben. Akinek nincs szezonbérlete, vasárnap tíz órától próbálkozhat kétmeccses BL-bérlet vásárlásával.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.