Halálos baleset a gyöngyösfalui kalandparkban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Halálos baleset történt csütörtökön a gyöngyösfalui kalandparkban, számolt be a Vas megyei hírportál, a Vaol.hu. Értesüléseik szerint egy keszthelyi iskoláscsoport tartózkodott a parkban a baleset idején.

Úgy tudják, hogy egy fa dőlt ki, amihez a kötélpálya rögzítve volt. A balesetben értesüléseik szerint egy fiatal "élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett", a helyszínen életét vesztette. Egy 16 éves áldozatot súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A haláleset tényét az MTI érdeklődésére a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, de részleteket a folyamatban levő vizsgálatokra tekintettel még nem közölt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!