Beindult a fűtési szezon, nőtt a légszennyezettség

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több településen nőtt a légszennyezettség. Két településen már veszélyes a levegő minősége a magas szálló por tartalom miatt, közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnap az MTI-vel. A beszámoló szerint

Putnokon és Sajószentpéteren veszélyes a levegőminőség. Miskolcon és Kazincbarcikán pedig egészségtelennek minősítették a levegőt.

 További tizennégy településen kifogásolt a levegőminőség: Budapest, Vác, Tököl, Dorog, Esztergom, Tatabánya, Székesfehérvár, Várpalota, Győr, Szolnok, Szeged, Nyíregyháza, Oszlár, Hernádszurdok.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!