Borús lesz október utolsó hete

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jellemzően borús, többször ködös, párás lesz az idő október utolsó hetében, de azért napsütés is várható, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Hétfőn dél, délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, javulnak a látási viszonyok, ugyanakkor az Észak-Alföldön, az Északi-középhegységben és Budapest térségében egész nap borult, párás, foltokban ködös időre van kilátás. Napközben többnyire 16-20 fokig melegszik fel a levegő.
  • Kedden reggelre helyenként köd képződhet. Napközben az ország nagy részén napos idő várható, de főként a Nyugat-Dunántúlon elszórtan előfordulhat eső, záporeső. A maximumhőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul.
  • Szerdán a hajnali pára, köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, de helyenként tartósabban megmarad a köd, illetve a rétegfelhőzet. Számottevő csapadékra nem kell számítani. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű.
  • Csütörtökön a hajnali pára, köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Helyenként gyenge eső is előfordulhat. Napközben 12-17 fokig melegszik fel a levegő.
  • Pénteken több helyen valószínű eső, zápor, majd a délutáni óráktól északkelet felől csökken a felhőzet. A maximumhőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű.
  • Szombaton eleinte nyugaton még lehet eső, majd megszűnik a csapadék és napos idő várható. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.
  • Vasárnap, november elsején a hajnali pára, köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. A nappali maximumok 10 és 16 fok között alakulnak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!