A momentumos Hajnal Miklós és Balatonfüred polgármestere, Bóka István is elkapta a koronavírust

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pozitív lett a koronavírustesztje, számolt be Facebook-oldalán Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja. Mint írta enyhe tünetei vannak, amióta ezek jelentkeztek, önkéntes karanténban van, és értesítette azokat, akikkel az elmúlt napokban találkozott.

Ugyancsak pozitív lett Balatonfüred fideszes polgármestere, Bóka István covid-tesztje is. A város weboldalának beszámolója szerint Bóka hétfői tesztje után tíz napra karanténba vonult, otthonról dolgozik.

Az oldalon arról is beszámoltak, hogy az önkormányzatnál minden olyan dolgozót leteszteltek, akivel a polgármester kapcsolatba került. Mindegyikük tesztje negatív lett, így a városháza zavartalanul működik. (Via Telex, Balatonfüred.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!