A koronavírus miatt lezárták a Szent Margit Kórház sebészeti osztályát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Koronavírusos fertőzések miatt lezárják az osztályt, 52 beteg, 11 nővér és 10 orvos érintett  - erősítette meg a hvg.hu értesüléseit a Szent Margit Kórház. 

A tervezett műtéti beavatkozásokat lemondta a kórház, ez eddig 12 elektív műtétet érint. Azt is hozzátették: értesítették a hatóságot, a járvány kivizsgálását és kezelését a járványügyi protokoll szerint végzik, a sebészeti ellátásra szoruló betegek elhelyezéséről pedig a Központi Ágynyilvántartó rendelkezik.

Mentő érkezik a Szent Margit Kórházba 2020. március 31-én.Fotó: Halász Júlia

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!