Láncfűrésszel támadt a feleségére, bele is vágott vele a ház ajtajába

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A mohácsi nyomozók 2020. október 28-án kezdeményezték a letartóztatását annak a 34 éves helyi férfinak, aki zaklatta a feleségét, aztán garázda módon viselkedett Mohácson. 

A rendőrök azzal gyanúsítják a férfit, hogy október 27-én délelőtt egy mohácsi ház udvarán megpróbált beindítani egy láncfűrészt, miközben azt kiabálta a feleségének, hogy megöli. 

A nő bemenekült a házba, majd a férfi beindította a láncfűrészt, és belevágott vele a ház bejárati ajtajába. 

A férfi ezután az utcán garázdálkodott: többször beleütött a földbe egy vasrúddal, majd berúgta egy másik ház bejárati ajtaját. Ezután a parkolóba ment, ahol előbb a saját autóját verte szét egy vascsővel, majd a fia gépkocsiját is megrongálta.

A rendőrök elfogták, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Zaklatás és garázdaság miatt nyomoz ellene a Mohácsi Rendőrkapitányság.

(Police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!