Már két napja szökésben van egy sydney-i magániskola ökre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Második napja van szökésben egy sydney-i magániskola, a St. Ignatius College Riverview fiatal ökre, jelentette a Guardian. Az ökröt az iskola mezőgazdasági oktatóporgramjához szerezték be. Az állat kedd éjjel tört ki a karámjából. Csütörtökön az iskola azt közölte, hogy még mindig szökésben van, és aggasztó, hogy "egy erősen városias közegben barangol".

"Iskolánk az állat jólétéért és biztonságáért is aggódik, de amiatt is, hogy könnyen sérüléseket okozhat a közösség tagjainak" - írták.

Azt is írták, hogy minden tippet és fülest várnak arról, hogy hol lehet az ökör, hogy biztonsággal begyűjthessék, és visszaszállíthassák.

"Tegnap jelentették, hogy egy tehén nincs a helyén" - erősítette meg a hírt a Guardiannak az illetékes Új-Dél-Wales-i állami rendőrség.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!