Tocmac Nguen góljára is lehet szavazni az UEFA hét gólja szavazásán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A ferencvárosi Tocmac Nguen Dinamo Kijev ellen lőtt gólját is beválogatta az UEFA az aktuális Hét gólja szavazásába. A norvég állampolgárságú Tocmac a szerdai BL-meccs 59. percében szerezte a Ferencváros szépítő találatát. A kapunak háttal állva vett le egy beadást, majd fordulásból hegyes szögből kilőtte a hosszú alsót.

Tocmac Nguen gólja mellett beválogatták az Atalanta kolumbiai csatára, Zapata az Ajax ellen szerzett gólját, a Bayernből Joshua Kimmich a Lokomotiv Moszkva elleni bombáját, illetve a mönchengladbachi Thuram a Real Madridnak lőtt hálószaggató találatát.

A gólokra itt lehet szavazni. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!