Tocmac Nguen góljára is lehet szavazni az UEFA hét gólja szavazásán

A ferencvárosi Tocmac Nguen Dinamo Kijev ellen lőtt gólját is beválogatta az UEFA az aktuális Hét gólja szavazásába. A norvég állampolgárságú Tocmac a szerdai BL-meccs 59. percében szerezte a Ferencváros szépítő találatát. A kapunak háttal állva vett le egy beadást, majd fordulásból hegyes szögből kilőtte a hosszú alsót.

Tocmac Nguen gólja mellett beválogatták az Atalanta kolumbiai csatára, Zapata az Ajax ellen szerzett gólját, a Bayernből Joshua Kimmich a Lokomotiv Moszkva elleni bombáját, illetve a mönchengladbachi Thuram a Real Madridnak lőtt hálószaggató találatát.

A gólokra itt lehet szavazni. (Via MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.