Változékony idővel készül a hétvége

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A hétvégén is változékony lesz az égkép: napsütéses és borús időre is készülni kell, írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • Pénteken az ország nyugati kétharmadában többnyire erősen felhős vagy borult lesz az idő. Az északkeleti, keleti megyékben viszont akár hosszabb időre is kisüthet a nap. A nappali maximumok 9-14 fok között alakulnak.
  • Szombaton eleinte erősen felhős lesz az ég, majd északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet. Elszórtan várható eső. A legmagasabb hőmérséklet 13-19 fok között várható.
  • Vasárnap, november elsején hajnalra több helyen köd képződhet, amely lassanként feloszlik. Ezt követően a legtöbb helyen kisüt a nap. Este a Dunántúl északi részén néhol eleredhet az eső. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!