Az erkélyén nevelgette a vadkendert egy salgótarjáni férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A salgótarjáni rendőrök még június 15-én tartottak házkutatást a 20 éves T. Ádám lakásán, ahol 12 tő, különböző fejlettségi szintű „cannabis növényt”. A mellékelt képek szerint a férfi az erkélyen nevelgette a palántákat, ahonnan szép kilátás nyílt  a környező hegyekre. 

A beszerzett szakértői vélemény alapján a növények kábítószernek minősülő vegyületet tartalmaztak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást T. Ádám ellen, majd az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!