Koronavírus-számok Magyarországon 11.28.
Elhunytak + 152 Σ 4 516
Kórházban - 55 Σ 7 536
Fertőzöttek + 6 268 Σ 204 708
Tesztek + 21 562 Σ 1 622 765

Pikó András: Tényleg leírhatatlan, amikor vennéd a levegőt, de nincs elég

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Helyzetjelentést adott a koronavírus miatt pénteken kórházba került Pikó András VIII. kerületi polgármester. A Facebook oldalára írt bejegyzésben azt írja,hogy a tünetei nagy része már elmúlt, de továbbra is köhög és nagyon nehezen vesz levegőt. " Tényleg leírhatatlan, amikor vennéd a levegőt, de nincs elég" - írja, hozzá téve, hogy ezért oxigént kap, emellett egy kísérleti gyógyszerrel és szteroiddal kezelik. 

Köszönöm mindenkinek, aki a hogylétem felől érdeklődött az elmúlt napokban. Rengetegen voltak, sokukra nem jutott idő,...

Posted by Pikó András polgármester on Sunday, November 1, 2020


A feleségem és az ikerfiaim is elkapták a koronavírust, a srácok tünetmentesek, a párom fáradékony, enyhe tünetekkel otthon van.- írja a Józsefváros polgármestere, aki megköszönte, hogy rengetegen érdeklődtek a hogyléte felől az elmúlt napokban, és reméli, hogy az orvosoktól kapott segítséggel a szervezete hamar leküzdi a vírust. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!