Kedd reggelre köd marad az esti eső után

Több 444 videó?
Szeretném

Hétfőn délután kisebb-nagyobb szakadozások inkább csak az ország délnyugati felében lehetnek, míg máshol borult marad az idő. Főleg az ország északkeleti harmadán többfelé elered az eső, de helyenként máshol is lehet kisebb csapadék.

Fotó: KARL-JOSEF HILDENBRAND/dpa Picture-Alliance via AFP

Kedd reggelre azonban mindenütt, legkésőbb a Nyírségben is megszűnik az eső, de szitálás továbbra is lehet. Éjszaka többfelé képződik köd, sűrű köd elsősorban a főváros tágabb környezetében lehet. Kedden a nyugati és déli megyékben a ködfoltok feloszlását követően gyengén vagy közepesen felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Eközben az ország északkeleti felén borult, párás, ködös időre kell számítani, de a középső megyékben napközben csökkenhet a rétegfelhőzet kiterjedése. Kedden legfeljebb szitálás fordulhat elő a felhős tájakon. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a naposabb nyugati és déli tájakon 17 és 22, a tartósan borult országrészekben 10 és 16 fok között várható. (MTI)