Belehalt a koronavírus-fertőzésbe az egri kórház szülész-nőgyógyász főorvosa

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A miskolci kórházban elhunyt dr. Hercska Gyula, az egri Markhot Ferenc Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa - írja a Heol.hu. A főorvos koronavírusos volt. 

Az elismert szakorvos 1967-ben végzett a Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, azóta dolgozott az egri Szülészet-Nőgyógyászati osztályán. A kórház munkatársai fájó szívvel búcsúznak tőle és osztoznak a család gyászában.

Szintén a Heol azt írja, az Egri Hírek információi alapján, hogy az egri kórház hamarosan járványkórházzá minősítik, a döntés hamarosan nyilvános lesz. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!