Kunszentmiklósi vasárnap: balta, szöges dróttal kivert faléc, tömegverekedés

Egy régi vita rendeződött mindenszentek napján Kunszentmiklóson, derül ki a Police.hu rövidhíréből. A beszámoló szerint vasárnap délelőtt temető helyett vitapartnerét látogatta meg öt helybéli férfi:

'a nyitott kapun keresztül berontottak a portára, és az udvarban tartózkodó 39 éves házigazdát és 17 éves fiát bántalmazták."

A fiút ketten verték, miközben az idősebb férfinak egy 37 éves látogató sorolta érveit. "Baltával támadt rá; az éles eszközzel a sértett irányába sújtott, aki feltartott kezével védte ki a fejére célzott ütést." A további két vendég sem mécsest gyújtani ment, egyiküknél "egy szöges dróttal kivert faléc volt, ő azzal próbálta megfélemlíteni a lakókat."

A rendőrök a bántalmazók közül két férfit őrizetbe vettek, bűntársaik elszámoltatása folyamatban van. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.