Az MLSZ félbeszakítja az amatőr bajnokságait

magyar foci
2020 november 09., 16:07
comments 34

Csányi Sándor elnök bejelentette, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség félbeszakítja az amatőr bajnokságait – írja az MTI.

Csányi az M4 Sportnak azt mondta, a férfi NB I és NB II meg a női NB I folytatódik, a férfi NB III-at és a megyei bajnokságokat, illetve a női NB II-t, valamint az utánpótlás-sorozatokat viszont félbeszakítják.

Orbán Viktor délelőtt közölte, hogy a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések részeként szerdán 0 órától tilos lesz az amatőr csapatsport, ha az Országgyűlés megadja a kormánynak a rendkívüli felhatalmazást.

Orbán és Csányi a női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti döntőjében játszott Olympique Lyon-FC Barcelona meccsen a Groupama Arénában 2019. május 18-án.
photo_camera Orbán és Csányi a női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti döntőjében játszott Olympique Lyon-FC Barcelona meccsen a Groupama Arénában 2019. május 18-án. Fotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

Az NB I és NB II több csapata is érintett a koronavírus-járványban: az Újpest 25-ös keretéből 23-an koronások, így nem álltak ki a Diósgyőr elleni pénteki bajnokira, az NB II-es Békéscsaba csapatában pedig 28 fertőzött van, nem tudtak kiállni a Debrecen ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.