Koronavírus a Salzburgnál, Szoboszlai kihagyhatja az Izland elleni pótselejtezőt

magyarország
2020 november 09., 09:26
comments 15

A Red Bull Salzburg hétfőn jelentette be, hogy hat játékosuknak pozitív lett a koronavírustesztje, ezért az egész csapat karanténba került. Emiatt törölték a játékosok válogatott behívóit is. Ez nagyon érzékenyen érintheti a magyar válogatottat, ugyanis csütörtökön jön az Eb-részvételről döntő pótselejtező Izland ellen, és jelen állás szerint a csapat legjobb játékosa, Szoboszlai Dominik nem lehet majd ott a pályán.

A Nemzeti Sport információi szerint Szoboszlai nincs a fertőzött játékosok között, de a csapat többi tagjához hasonlóan karanténba kellett vonulnia, csak az edzések és a meccsek helyszínére hagyhatja el otthonát.

A lap cikke kitér arra is, hogy a csapatnál végzett pénteki tesztek még negatívak voltak, a pozitív eredmények a vasárnapi, Rapid Wien elleni bajnoki meccs közben érkeztek meg. A klub hamarosan újabb teszteket fog végezni, hogy a rövid időn belül végzett tesztek eltérő eredménye közötti ellentmondás tisztázódjon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.