Trump szerint jövő héten lesz eredmény és nyerni fog

külföld
2020 november 10., 16:33

Magyar idő szerint kedd délután Donald Trump, az Egyesült Államok távozófélben lévő elnöke ismét elővette telefonját, és Twitterezni kezdett.

photo_camera Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP

Előbb megosztott pár posztot arról, ahogy mások szóvá tették, hogy Trump már rég megmondta, hogy az év végéig lesz vakcina, de mindenki nevetett rajta, erre tessék, tényleg lehet, hogy lesz.

Majd jöttek azok a posztok, ahol nem más üzeneteit tolmácsolta, hanem a saját mondanivalóját foglalta össze. Egyrészt kiírta, hogy nagy előrelépéseket sikerült tenni, és jövő héttől jönnek az eredmények:

link Forrás

Majd rögtön utána, hogy nyerni fognak:

link Forrás

Majd figyelmeztetett, hogy figyelni kell a szavazatszámlálás-visszaélésekre, és mint az idei vakcina esetében, itt is szólt előre:

link Forrás

Ezt a posztot viszonylag gyorsan meg is jelölte a Twitter, hogy vitatott az az állítás, hogy csalás történt volna a választáson. Ahogy a következőt is, melyben Trump mindössze annyit írt, hogy SZAVAZATSZÁMLÁLÁS-VISSZAÉLÉS.

link Forrás

Ugyan mind Trump, mind stábja napok óta mantrázza, hogy tömeges csalások történtek a választáson, és ezért nyerhetett Joe Biden, ezzel kapcsolatban eddig nem mutattak be semmiféle bizonyítékot.